Coctails

COCKTAILS

TROPICAL PASSIONFRUIT
GIN & TONIC

Ingrediënten:
• 50ml Gordon's Tropical Passionfruit
• 150ml gekoelde tonic
• partje verse passievrucht als garnering
Bereiding:
Vul een copa glas met verse ijsblokjes.
Schenk 50ml Gordon's Tropical Passionfruit over het ijs en voeg 150ml tonic toe.
Garneer met een partje passievrucht en serveer.

Malibu Paloma


45 ml  Malibu Original

15 ml  Vers limoensap

25 ml  Grapefruitsap

100 ml  Soda Water

Zout 

Zo maak je de cocktail

Maak de rand van je glas nat en doop deze in zout.
Giet alle ingrediënten in het glas, voeg ijsblokjes toe en enjoy!

Malibu Coconut Water Pina Colada


45 ml  Malibu Original
50 ml  Kokoswater
75 ml  Ananassap
20 ml  Vers limoensap

Mojito


50 ml BACARDÍ Carta Blanca Rum
25 ml limoensap
12 muntblaadjes
2 tl extra fijne suiker
25 ml bruiswater

Razz Mojito


50 ml BACARDÍ Razz
3 frambozen
4 partjes limoen
2 tl suiker
12 muntblaadjes
   een scheutje bruiswater 

Sex on the beach


300 g crushed ice

60 ml wodka

30 ml Peachtree (perzikenlikeur)100 ml 
120 ml sinaasappels

100 ml cranberrysap

120 ml sinaasappels

Zo maak je de cocktail

-Verdeel de crushed ice over de glazen. Schenk de wodka, perzikenlikeur en het sinaasappelsap erbij en roer met een lange lepel één keer.
-Schenk het cranberrysap voorzichtig erbij en roer niet meer. Er ontstaat nu een marmereffect. Halveer het plakje sinaasappel en zet op het randje.
Serveer direct

Negroni


½ sinaasappel
6 ijsblokjes
30 ml London Dry gin
30 ml Campari
30 ml rode vermouth


Zo maak je de cocktail


-Snijd een halve plak van de sinaasappel (per persoon).
-Vul het glas met ijs en schenk de gin, Campari en vermouth erbij. Roer 10 sec. en garneer met het sinaasap


Share by: