COCKTAILS
Ingrediënten:
• 50ml Gordon's Tropical Passionfruit
• 150ml gekoelde tonic
• partje verse passievrucht als garnering
Bereiding:
Vul een copa glas met verse ijsblokjes.
Schenk 50ml Gordon's Tropical Passionfruit over het ijs en voeg 150ml tonic toe.
Garneer met een partje passievrucht en serveer.
Malibu Paloma
45 ml Malibu Original
15 ml Vers limoensap
25 ml Grapefruitsap
100 ml Soda Water
Zout
Zo maak je de cocktail
Maak de rand van je glas nat en doop deze in zout.
Giet alle ingrediënten in het glas, voeg ijsblokjes toe en enjoy!
Malibu Coconut Water Pina Colada
45 ml Malibu Original
50 ml Kokoswater
75 ml Ananassap
20 ml Vers limoensap
Mojito
50 ml BACARDÍ Carta Blanca Rum
25 ml limoensap
12 muntblaadjes
2 tl extra fijne suiker
25 ml bruiswater
Razz Mojito
50 ml BACARDÍ Razz
3 frambozen
4 partjes limoen
2 tl suiker
12 muntblaadjes
een scheutje bruiswater
Sex on the beach
300 g crushed ice
60 ml wodka
30 ml Peachtree (perzikenlikeur)100 ml
120 ml sinaasappels
100 ml cranberrysap
120 ml sinaasappels
Zo maak je de cocktail
-Verdeel de crushed ice over de glazen. Schenk de wodka, perzikenlikeur en het sinaasappelsap erbij en roer met een lange lepel één keer.
-Schenk het cranberrysap voorzichtig erbij en roer niet meer. Er ontstaat nu een marmereffect. Halveer het plakje sinaasappel en zet op het randje.
Serveer direct
Negroni
½ sinaasappel
6 ijsblokjes
30 ml London Dry gin
30 ml Campari
30 ml rode vermouth
Zo maak je de cocktail
-Snijd een halve plak van de sinaasappel (per persoon).
-Vul het glas met ijs en schenk de gin, Campari en vermouth erbij. Roer 10 sec. en garneer met het sinaasap